Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Αχαΐα: Βρέθηκε ο 27χρονος ψαροντουφεκάς

11 Ιουνίου, 2024

Αχαΐα: Βρέθηκε ο 27χρονος ψαροντουφεκάς

Βρέθηκε ο 27χρονος Πατρινός ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στο Λαμπίρι Αχαΐας

Ευτυχές τέλος είχε η αναζήτηση του 27χρονου Πατρινού ψαροντουφεκά που αγνοούνταν στη θαλάσσια περιοχή του Λαμπιρίου. Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα beach bar δίπλα στον χώρο των ερευνών. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Τα γεγονότα ξεκίνησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, όταν το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 27χρονου, ο οποίος είχε μεταβεί για υποβρύχια αλιεία στην παραλία Λαμπιρίου του δήμου Αιγιαλείας και αγνοείτο.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη και περιπολικό πλοίο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.), καθώς και από ιδιωτικά σκάφη, καταδυτικά κέντρα και ιδιώτη δύτη. Από την ξηρά επιχειρούσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντές, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η έγκαιρη κινητοποίηση των Αρχών και των εθελοντών οδήγησε στον εντοπισμό του νεαρού σε ασφαλές σημείο, δίνοντας έτσι ένα αίσιο τέλος στην ανησυχία των δικών του ανθρώπων και της τοπικής κοινότητας.

Πηγή: www.thebest.gr

Tags
Λαμπίρι Αχαΐας Βρέθηκε Ψαροντουφεκάς
Comodo SSL