Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Καλάμι Ψαρέματος Pregio Throne Super Light jigging SLJ20-1970

Καλάμι Ψαρέματος Pregio Throne Super Light jigging SLJ20-1970

Το νέο καλάμι ψαρέματος Pregio Throne Super Light Jigging SLJ20-1970 από την Pregio είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για τους λάτρεις της συγκεκριμένης τεχνικής ψαρέματος.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το καλάμι Super Light Jigging στη σειρά Limit, έρχεται το δεύτερο καλάμι για την ίδια τεχνική, στην σειρά Throne αυτή την φορά. Το νευρικό αυτό καλάμι δίνει ακόμα πιο ζωηρή κίνηση στους πλάνους και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Casting Weight 20-70 γραμμαρίων, όπου τους πάει “μαλλιοκούβαρα” μέχρι το βάθος των 60 μέτρων!

Άκρως ξεκούραστο και άνετο, το Throne Super Light Jigging θα σας κερδίσει με την εξελιγμένη δράση του, το ελάχιστο βάρος του, και την μοναδική του ικανότητα να δίνει ψάρια (ακόμα και επικών διαστάσεων) σε ρηχότερα νερά με λεπτότερα νήματα και παράμαλλα.

Η λαβή, η βάση μηχανισμού και το γενικότερο “στήσιμο” του καλαμιού, είναι μελετημένο για την απόλυτη εμπειρία Light Jigging, μιας τεχνικής που παραμένει αποδοτική όλο το χρόνο!

Το καλάμι, όπως και κάθε καλάμι στην σειρά Throne είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ανώτερης ποιότητας, (το συγκεκριμένο με 30 τόνων) και εξοπλισμένο με οδηγούς Fuji Alconite και βάση μηχανισμού Fuji.

Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 1,90 μέτρα
Στελέχη: 1 (μονοκόμματο)
Μήκος Κλειστό: 1,90 μέτρα
Βάρος: 140 γραμμάρια
Casting Weight (C.W.): 20-70 γραμμάρια
Power Εfficiency (P.E.): 0,6-1,2

Τύπος Κωδικός Μήκος m Στελέχη Μήκος Κλειστό m Βάρος gr C.W. P.E.

PREGIO

SLJ20-1970 1,90 1 1,90 140 20-70 0,6-1,2

Πλεονεκτήματα:

Ελαφρύ και Ανθεκτικό: Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα ανώτερης ποιότητας με 30 τόνους, το καλάμι είναι ελαφρύ και παράλληλα πολύ ανθεκτικό.

Υψηλή Απόδοση: Παρέχει ζωηρή κίνηση στους πλάνους, εξασφαλίζοντας αποδοτικό ψάρεμα μέχρι βάθος 60 μέτρων.

Εξοπλισμός: Διαθέτει οδηγούς Fuji Alconite και βάση μηχανισμού Fuji, που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα.

Ανέσεις Χρήσης: Είναι άκρως ξεκούραστο και άνετο στη χρήση, κατάλληλο για ψάρεμα σε ρηχά νερά με λεπτότερα νήματα και παράμαλλα.

 

Ιδανικό Για:

Το καλάμι Pregio Throne Super Light Jigging SLJ20-1970 είναι ιδανικό για ψαράδες που επιθυμούν ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό καλάμι για την τεχνική Light Jigging, προσφέροντας ευελιξία και αποδοτικότητα όλο το χρόνο.

Αυτό το καλάμι θα σας κερδίσει με την εξαιρετική του δράση και την ικανότητά του να σας προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία ψαρέματος.

PREGIO - Σμαρώ Καλαϊτζή & Σια ΟΕ 2310 569 455 https://www.pregio.com.gr/
Comodo SSL