Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Spinning μηχανισμός Fishing Ferrari Black Shark 30/40

Spinning μηχανισμός Fishing Ferrari Black Shark 30/40

Η σειρά Fishing Ferrari της Linea Effe είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων που συνδυάζουν κορυφαία απόδοση με προσιτές τιμές.

Το νέο μοντέλο Fishing Ferrari Black Shark αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη συλλογή τους, προσφέροντας έναν δυναμικό, αξιόπιστο και οικονομικό μηχανισμό για το απαιτητικό ψάρεμα του spinning. Παράλληλα, είναι εξαιρετικά προσαρμοστικός για άλλους τύπους ψαρέματος, όπως το eging και το LRF (Light Rock Fishing).

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Black Shark συνοδεύεται από μια σειρά χαρακτηριστικών που το καθιστούν ιδανικό για τους σύγχρονους ψαράδες. Το μηχάνημα διαθέτει ένα ελαφρύ και αξιόπιστο μοτέρ, με ρουλεμάν 5+1 υψηλής αντοχής στο αλμυρό νερό, προσφέροντας ομαλή λειτουργία και άψογα φρένα.

Το ενισχυμένο line roller και η αλουμινένια ρηχή μπομπίνα αυξημένης διαμέτρου συμβάλλουν στις καλύτερες ρίψεις και στο τέλειο τύλιγμα του νήματος.

Το Fishing Ferrari Black Shark διατίθεται σε μεγέθη 30 και 40, τα οποία είναι τα πιο δημοφιλή στις ελληνικές συνθήκες ψαρέματος. Αυτά τα μεγέθη καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και αναγκών, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους ψαράδες.

Η συνδυαστική του λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του, που συνήθως απαντώνται σε ακριβότερα μοντέλα, καθιστούν το Fishing Ferrari Black Shark μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιζητούν την κορυφαία απόδοση χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία. Αποτελεί την ιδανική λύση για τον σύγχρονο ψαρά που αναζητά αξιοπιστία και καινοτομία στις πλέον σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος.

ΑΦΟΙ ΡΟΓΔΑΚΗ Ο.Ε. 2310 306 796 www.rogdakis.gr
Comodo SSL