Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Ολοκληρωμένη Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού & Συντήρησης Σκάφους BLUE MARINE

Ολοκληρωμένη Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού & Συντήρησης Σκάφους BLUE MARINE

Η εποχή για έναν σωστό και ολοκληρωμένο καθαρισμό του σκάφους έχει πλέον φτάσει, και η σειρά προϊόντων καθαρισμού και συντήρησης BLUE MARINE αποτελεί την ιδανική επιλογή για αυτή την ανάγκη.

Η τακτική συντήρηση και ο καθαρισμός του σκάφους, των αεροθαλάμων του φουσκωτού, του gel coat αλλά και όλων των επιφανειών, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της διάρκειας ζωής του και στην πρόληψη φθορών.

Με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού της BLUE MARINE, διαθέσιμη αποκλειστικά από την EVAL στην ελληνική αγορά, μπορείτε να είστε σίγουροι για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του σκάφους σας.

Αυτή η σειρά καθαριστικών σκαφών, η οποία έχει εγκριθεί από την ORCA Pennel & Flipo και χρησιμοποιείται από κορυφαίους κατασκευαστές σκαφών, προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό και την προστασία από βρωμιά, αλάτι, ακτίνες UV και σκουριά.

Επιπλέον, η σειρά περιλαμβάνει και βιοδιασπώμενα υγρά απορρυπαντικά φυτικής προέλευσης, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και εξασφαλίζουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε στο σκάφος σας τη φροντίδα που του αξίζει.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές καθαρισμού, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.eval.gr, να περάσετε από τα καταστήματα EVAL σε Άλιμο και Περιστέρι, ή να συμβουλευτείτε το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

EVAL 210 5590 872 - 6 www.eval.gr
Comodo SSL