Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

«Ναυάγιο» σκάφους στο Ναυάγιο της Ζακύνθου… (Photos)

11 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ναυάγιο» σκάφους στο Ναυάγιο της Ζακύνθου… (Photos)

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες με το σκάφος που πήρε νερά και βυθίστηκε στην πασίγνωστη παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο…

Τη στιγμή που για μία ακόμα χρονιά η πρόσβαση στην παραλία δεν επιτρέπεται, οι εικόνες προκαλούν αλγεινή εντύπωση, με ένα μικρό σκάφος να φτάνει ως την ακτή, την προηγούμενη Παρασκευή.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο φαίνονται άνθρωποι με μαγιό να βρίσκονται στην ακτή, ενώ το σκάφος αγωνίζεται να παραμείνει σταθερό απέναντι στα κύματα. Αυτή η εικόνα έρχεται σε έντονη αντίθεση με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες, οι οποίοι πλέον παρατηρούν την παραλία από μακριά, χρησιμοποιώντας κιάλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του documentonews.gr, υπενθυμίζεται πως στις 2 Μαΐου, με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, αποφασίστηκε η απαγόρευση της πρόσβασης στο «Ναυάγιο» της Ζακύνθου, τόσο στην παραλία από θαλάσσης, όσο και από την στεριά, από το λεγόμενο πλάτωμα.

Ορίζεται μόνο μία ζώνη η οποία είναι προσεγγίσιμη σε περίπτωση ανάγκης (για παροχή βοήθειας δηλαδή), όπως αποτυπώνεται στο σχεδιάγραμμα του ΟΑΣΠ που δημοσιεύεται με την ΚΥΑ.

Όπως δηλαδή αυτή η περίπτωση της βύθισης του σκάφους.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Ζάκυνθος Παραλία Ναυάγιο Βύθιση σκάφους
Comodo SSL