Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Κλοπή σε Ελλιμενισμένο Σκάφος στη Δ' Μαρίνα Γλυφάδας

11 Σεπτεμβρίου, 2024

Κλοπή σε Ελλιμενισμένο Σκάφος στη Δ' Μαρίνα Γλυφάδας

Μία ακόμα περίπτωση κλοπής καταγράφηκε το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στη Γλυφάδα, με στόχο αυτή τη φορά ένα ελλιμενισμένο σκάφος στη Δ’ Μαρίνα.

Οι δράστες, με ευρηματικό τρόπο, χρησιμοποίησαν μια τάβλα για να φτάσουν στη πλατφόρμα του εικονιζόμενου σκάφους και αφαίρεσαν δύο μαξιλάρες, χρώματος άσπρου, οι οποίες είχαν ανυψωμένο σημείο στο κεφάλι για άνετη στήριξη.

Το περιστατικό έχει δημιουργήσει ανησυχία στους ιδιοκτήτες σκαφών που ελλιμενίζονται στη μαρίνα της Γλυφάδας, καθώς πρόκειται για ακόμα μία περίπτωση κλοπής σε σκάφη, τα οποία θα έπρεπε να θεωρούνται ασφαλή στους χώρους ελλιμενισμού.

Ο κάτοχος του σκάφους έχει ενημερώσει το Λιμεναρχείο Γλυφάδας και κάνει έκκληση μέσω facebook σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι σχετικό με το περιστατικό να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες αρχές. Η συμβολή του κοινού είναι κρίσιμη για τον εντοπισμό των δραστών και την ανάκτηση των κλεμμένων αντικειμένων.

Για όποιον έχει πληροφορίες ή εντοπίσει τα κλεμμένα αντικείμενα, η επικοινωνία με το Λιμεναρχείο Γλυφάδας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση της υπόθεσης και στην προστασία των σκαφών από μελλοντικές κλοπές.

Ακολουθήστε το boatfishing.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις θαλασσινές ειδήσεις για το σκάφος, το ψάρεμα και την κατάδυση από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Tags
Γλυφάδα Κλοπή ναυτιλιακού εξοπλισμού Δ' Μαρίνα Γλυφάδας Κλοπή σε μαρίνα
Comodo SSL