Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Συντήρηση σκάφους με την εμπειρία ετών της MORAVIA αποκλειστικά από την EVAL

Συντήρηση σκάφους με την εμπειρία ετών της MORAVIA αποκλειστικά από την EVAL

Για τους λάτρεις της θάλασσας που επιδιώκουν τη βέλτιστη απόδοση του σκάφους τους, η MORAVIA προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά καθαριστικών και προστατευτικών προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη συντήρησης.

Ανάλογα με την επιφάνεια του σκάφους, είτε είναι πολυεστερική, ξύλινη, μεταλλική ή αλουμινίου, τα προϊόντα MORAVIA εγγυώνται κορυφαία αποτελέσματα στον καθαρισμό και την προστασία.

Η σειρά προϊόντων της MORAVIA, που διατίθεται από την EVAL, περιλαμβάνει υφαλοχρώματα, όπως απλά ή αυτοκαθαριζόμενα για την προστασία της γάστρας από θαλάσσια ρύπανση και διάβρωση.

Περιλαμβάνει επίσης υφαλοχρώματα υψηλών ταχυτήτων, πράιμερ για προετοιμασία επιφανειών, αντιδιαβρωτικά χρώματα που προστατεύουν μεταλλικές και αλουμινένιες επιφάνειες, καθώς και προϊόντα για την πρόληψη της όσμωσης, μια κοινή απειλή για τα πολυεστερικά σκάφη. Αυτή η γκάμα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο σκάφους.

Να σημειώσουμε ότι η Moravia Paints ξεκίνησε την παραγωγή της στην Τεργέστη της Ιταλίας ως έναν από τους πρώτους παραγωγούς μουράβιας το 1863. Αφού χρησιμοποιήθηκε από το Ναυτικό των ΗΠΑ το 1930, η Moravia Antifouling Paints έγινε αποδεκτή ως η «Καλύτερη υποβρύχια προστασία στον κόσμο» και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται ευρέως στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της EVAL στη διεύθυνση https://eval.gr/brand/moravia ή τα καταστήματά της σε Άλιμο και Περιστέρι, καθώς και το δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

EVAL 210 5590872-6 www.eval.gr
Comodo SSL