Το πιο ολοκληρωμένο περιοδικό για το ψάρεμα και το σκάφος!

Γράφει ο Ελένη Φούφα

Ελένη Φούφα

Ψαρόσουπα

Ψαρόσουπα Αν και πολλά είναι τα ψάρια που µπορούν να µας προσφέρουν την απόλαυση µιας νόστιµης ψαρόσουπας, η στήρα µπορώ να πω ότι δίνει το καλύτερο αποτέλεσµα, γιατί έχει ...

Ελένη Φούφα

Χταπόδι Κρασάτο

Χταπόδι Κρασάτο Υλικά • 1 χταπόδι περίπου ενός κιλού. • 1 φλυτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο • 2-3 µέτρια κρεµµύδια ψιλοκοµµένα • 1-2 σκελίδες σκόρδο. • 1/2 φλυτζ. του τσαγιού ...

Ελένη Φούφα

Ριγανάτος Γαύρος

Ριγανάτος Γαύρος Αυτή η συνταγή γίνεται µε γαύρο ή σαρδέλα, ντοµατούλα και λεµόνι και αποτελεί µια αγαπηµένη επιλογή στην ελληνική κουζίνα. Εύκολη, γευστική και οικονοµική, αλλά πάνω απ΄όλα πλούσια ...

Ελένη Φούφα

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμάρια γεμιστά Για τη συνταγή για τα γεμιστά καλαμάρια θα χρειαστούμε: Υλικά 1 κιλό καλαμάρια (περίπου 6 τεμάχια) 250 γρ. ρετσίνα 250 ρύζι Καρολίνα 125 γρ λάδι 125 γαρίδες ...

Comodo SSL