Αγκίστρι Daiichi D18z Octopus Wide Live Bait
Το σηµαντικότερο και κρισιµότερο χαρακτηριστικό κάθε αγκιστριού είναι η αιχµή του. Εννοείται ότι όσο πιο κοφτερή είναι, τόσο πιο αποτελεσµατικό είναι το αγκίστρι. Γι’ αυτό και τα Daiichi κατασκευάζονται µε ιδιαίτερη λεπτοµέρεια και όπως φαίνονται και σε φωτογραφίες παρµένες από µικροσκόπιο. Σε µεγέθυνση 350x η αιχµή του φαίνεται σωστή, όταν άλλα, αντίστοιχα αγκίστρια δείχνουν «πρόχειρα» φτιαγµένα.
Εκτός από την αιχµή, ένας άλλος παράγοντας διεισδυτικότητας είναι το αρπάδι, το οποίο διαθέτει χαµηλό προφίλ και κόβει στο 20% του στελέχους. Η µεγάλη περιεκτικότητα του ατσαλιού τους σε άνθρακα (βαθµονοµηµένο στο 80), προσφέρει πολύ κοφτερή αιχµή.