Δείτε πότε πρέπει να καταναλώνεται βάση της εποχής του το κάθε ψάρι ξεχωριστά.
Αστακογαρίδα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Οκτώβριος – Ιούλιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 30 cm (ολικό μήκος) – 10,5 cm (μήκος κελύφους)
Γαύρος
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος – Μάιο Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 9cm
Γλώσσα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Μάρτιος – Νοέμβριος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 20cm
Καραβίδα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος – Μάιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 7 cm (ολικό μήκος) – 2 cm (μήκος κελύφους)
Κεφαλάς
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος έως Απρίλιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 33 cm
Κολιός
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Σεπτέμβριος έως Ιούνιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 18 cm
Κουτσομούρα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος – Μάιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 11cm
Λαβράκι
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αλιεία: Απρίλιος – Δεκέμβριος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: Αλιεία: 25cm
Μπακαλιάρος
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος – Ιανουάριος, Μάρτιος – Απρίλιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 20cm
Μπαρμπούνι
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Ιούλιος – Απρίλιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 11cm
Σαρδέλα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Φεβρουάριος – Νοέμβριος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 11cm
Σαυρίδι
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αύγουστος – Μάιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 15cm
Τσιπούρα
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Αλιεία: Ιανουάριος – Σεπτέμβριος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: Αλιεία: 20cm
Φαγκρί
Επιτρεπόμενη περίοδος κατανάλωσης: Ιούλιος – Απρίλιος Eλάχιστο επιτρεπόμενο μέγεθος: 18cm
Πηγή: evros24.gr